Historiaa


KEVÄTKOKOUS

K-S Hevosenomistaja yhdistyksen kevätkokous järjestetään 29.5.2017 klo. 18 Killerin perinneravintolassa. Käsitellään sääntöjen määräämät asiat, sekä koelähtöriimujen jako. Tervetuloa!

KOELÄHTÖRIIMUT

K-S Hevosenomistajat jakaa perinteiseen tapaan riimut jäsentensä ensimmäisen kerran koelähdön hyväksytysti suorittaneille hevosille. Koelähdön on voinut suorittaa hyväksytysti myös Nuoret-lähdössä. Ilmoita hevosesi sähköpostilla osoitteeseen palaute@kshevosenomistajat.net tai soittamalla p. 040 46 55 288. Riimut jaetaan yhdistyksen kevätkokouksessa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

SHKL jäsentunnuksen aktivointi

Olethan jo aktivoinut jäsentunnuksesi ? Sen avulla pääset käyttämään mm. Sopimuspohjia, tietopankkia, lehtiarkistoa sekä muuta materiaalia. Aktivointi onnistuu osoitteessa www.shkl.net/aktivoi .

Hevosen Rakennearvostelu 29.4 2017

Hevosenrakennearvostelu.png

Kodin Terrasta alennusta Hevosenomistajien jäsenille

Tiesithän, että saat Suomen Hevosenomistajien keskusliiton jäsenkortilla, 5% alennuksen normaalihintaisista hevostarvikkeista, rehuista ja kuivikkeista!

Aktivoimalla omat tunnuksensa shkl.net-sivustolle voi voittaa rehua

Aktivoimalla omat tunnuksensa shkl.net-sivustolle 28.2.2017 mennessä jäsen osallistuu BH Classic+-rehulavan arvontaan:

 

http://www.shkl.net/2017/01/26/aktivoi-jasentunnuksesi-shkl-net-sivustolle-voit-voittaa-600-kg-black-horse-classic-rehua/

 

Omistajaravit Killerillä 16.12 2017

L7.png

16.12. Omistajaraveissa mentiin iloisella ja vauhdikkaalla fiiliksellä. Kiitos kaikille osallistuneille ja tervetuloa uudet jäsenemme!

Juha-Pekka Ahonen on uusi amatööriohjastajien Suomen mestari!

Jämsänkoskelainen Juha-Pekka Ahonen voitti hienotasoisen ja ennätyksellisen tasaisen amatööriohjastajien SM-finaalin. Ahosen pistesaalis oli 77 pistettä. Vain pisteen päähän hänestä jäivät hopeamitalisti Keijo Hakala ja kolmanneksi sijoittunut Janne Räisänen.

http://www.shkl.net/2016/10/23/juha-pekka-ahonen-on-uusi-amatooriohjastajien-suomen-mestari/

Keski-Suomen hevosjalostusliiton

TAMMA- JA VARSANÄYTTELY

ke 21.9. Hankasalmi klo 9, Varnes Hippos ravirata

 

Ilm. viim. Hankasalmelle 7.9. menn. liiton toimistoon puh. 010 321 0263 tai sposti: sari.piirainen@killeri.fi. tai heppajärjestelmän kautta oma talli -tunnuksilla. Parhaat palkitaan Biofarmin tuotepalkinnoilla. Näyttelyn parhaalle K-S:n hevosenomistajat ry:n loimi.

TERVETULOA!

Hankasalmen Hys sekä K-S Hevosjalostusliitto

Lähde Ypäjälle huutokauppaan 23.9.2016

Ypäjä2016.png

Lähtisitkö hevosenomistajaksi? 

Tutustu ammattivalmentajien huutokauppakimppoihin.

Joukko ammattivalmentajia on jälleen perustamassa kimppoja, joissa kimpalle hankitaan 1,5-vuotias ravurin alku huutokaupasta Ypäjällä 23.9.2016. Saat olla siis seuraamassa hevosta sen hankinnasta lähtien.

Kaikki kimpat ovat laatukimppoja, mikä tarkoittaa sitä, että joko kimpanvetäjä tai valmentaja on käynyt kimpanvetäjien koulutuksen ja kimppa täyttää tietyt laatukriteerit mm. hevosen hyvinvointiin, sopimuksiin ja talousasioihin liittyen.

Keskisuomalaista ammattilaisista mukana ovat valmentajat Anne Takapuro ja Tero E. Mäenpää. Tarkemmat tiedot löydät oheisista esitteistä.
Ypäjälle huutokauppaan on linja-autokuljetus, lähde mukaan!
Varsakimppaesite_syksy2016/Takapuro
SH-Tuplakimppa/Mäenpää

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi Killerillä 10.9.2016

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi pidetään Jyväskylässä.
Paikka: Killerin ravirata, Perinneravintola (vanha katsomo, 2.krs)
Osoite: Vesangantie 24, 40630 Jyväskylä
Tilaisuuden järjestäjät: Poneista potkua nuorille -hanke & Laajavuoren Ratsukot
Aika: Lauantai 10.9.2016 klo 9-17
Kouluttaja: Saara Reinikainen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssiin sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko.

Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6. Kurssille otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

Kurssi on maksuton. Ruokailu omakustanteinen.

Sitovat ilmoittautumiset 26.8.2016 mennessä Poneista potkua nuorille -hanke Suvi Rautiainen puh. 044-9792807 tai sähköpostiosoitteeseen poneistapotkua@killeri.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat tarkempia tietoja kurssista.

Tiedustelut: Poneista potkua nuorille -hanke, projektityöntekijä Suvi Rautiainen p. 044-9792807, suvi.rautiainen@killeri.fi.

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!

-- 
Sari Piirainen
Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry
Vesangantie 24
40630 Jyväskylä
puh. 010 321 0263, 040-849 6958
www.hevosjalostusliitot.fi/keskisuomi


Killerin Hevoshulinat 12.3.2016

orchidea_slm_loimikuva.jpg

Loimitettuna K-S Hevosenomistajien lähdön voittaja Orchidea SLM ja Karoliina Sinkkilä

Jäsenkysely

Hevosenomistaja-lehdessä on mukana jäsenkysely sivuilla 51-52.Kyselyyn voi vastata myös netissä osoitteessa: https://docs.google.com/forms/d/1YXJ1b0zYFXu6lLs9kpdWaAP3IIv8Q2EMJSdeFaxdfSo/viewform

Linkki löytyy myös shkl.net-etusivulta banneria klikkaamalla, ja Ajankohtaisiin on lisätty maininta kyselystä.

Tarkoituksena on kartoittaa jäsenistön ajatuksia ja toiveita liiton sekä alueyhdistysten toimintaan ja  Hevosenomistaja-lehteen liittyen. Toivotaan, että saamme paljon vastauksia, kehittävää palautetta ja ideoita tulevaisuutta ajatellen.

Vastaustaikaa on vuoden loppuun asti, ja vastanneiden jäsenten kesken arvotaan 2 hengen VIP-liput Kuninkuusraveihin 2016 sekä kirjapalkintoja.

K-S Hevosenomistajat ry:n sääntömääräinen vuosikokous 

14.4.2014 klo 18 Killerin perinneravintolassa. 

Kahvitarjoilu alkaa klo 17:30

 
Esillä sääntömääräiset asiat ja koelähtöriimujen jako

 
Tervetuloa !

 

Hallitus


Harjoitusravit

Katso tarkemmat tiedot ja harjoitusravien lähtölistat, jotka julkaistaan ilmoittamispäivänä torstaina klo 20 mennessä. Näet listoista hevosesi lähtöpaikan lisäksi ajan, milloin lähtö ajetaan. Myös torstaina ajettavista harjoitusraveista pyritään julkaisemaan lähtölistoja verkkosivuilla.

Lue kokousten pöytäkirjat

Lue Keski-Suomen Hevosenomistajien kokousten pöytäkirjoja.

Pöytäkirjat löytyvät täältä.

Toimintakertomukset ja -suunnitelmat

Tutustu Keski-Suomen Hevosenomistajien toimintakertomuksiin ja -suunnitelmiin.

Toimintakertomukset ja -suunnitelmat löytyvät täältä.

KOULUTUSVIDEO

Video Petri Salmelan luennosta "RAVIHEVOSEN VALMENNUS VARSASTA RAVURIKSI" on vuokrattavissa K-S Hevosenomistajien ja K-S Hevosjalostusliiton jäsenjärjestöjen jäsenille. Vuokraus on maksuton. Videota voi kysyä Hevosjalostusliiton toimistosta Sari Piiraiselta, puh (014) 3389310.